Straatjesmelkerij: Wilrijkenaar is slachtoffer van de geldzucht van het Antwerps stadsbestuur

Parkeren in Wilrijk is niet altijd even eenvoudig.
Zowel voor je woonst als in het winkelcentrum is niet altijd eenvoudig om een parkeerplaatsje te bemachtigen.


Wanneer dat dan toch lukt, zal je in de toekomst parkeergeld betalen. De voorstanders van parkeerretributies vinden dit nodig omdat het de rotatie zou bevorderen en misbruiken zou tegengaan.Het Vlaams Belang Wilrijk meent dat dit geen goede zaak is voor de bewoners, handelaars, hun klanten en werknemers.


In het centrum van Wilrijk kan het niet de bedoeling zijn om potentiële klanten te laten roteren. Nee, de bedoeling is dat klanten vrij kunnen parkeren zodat ze naar believen tijd kunnen doorbrengen in winkels en horeca.
In wijken zoals Oosterveld is het de bedoeling dat mensen vrij kunnen parkeren in de nabijheid van hun woning.


Gebrek aan goede parkeerplaatsen drijft bovendien de kostprijs voor garageboxen onterecht de hoogte in.Het Vlaams Belang Wilrijk keert zich dan ook de straatjesmelkerij in Wilrijk, waarbij de ware reden voor het invoeren van het parkeergeld het vullen in van de lege stadskas.  


Wij willen dat er een parkeerbeleid gevoerd wordt op maat van de Wilrijkenaren en gemeenteraadslid Anke Van dermeersch zal de bevoegde schepen hierover ondervragen naar aanleiding van de volgende gemeenteraadscommissie over mobiliteit.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...