Welkom: kreeg u al onze nieuwste folder ?

Welkom op de vernieuwde website van het Vlaams Belang Wilrijk. Wij hopen u via deze weg nog beter te kunnen informeren over onze initiatieven en acties.          Kreeg u trouwens als onze laatste folder ?        
Met de folder "500 euro per asielzoeker per dag … En wat krijgt u?" protesteert Vlaams Belang tegen totaal uit de hand gelopen federaal asielbeleid.        

Het asielbeleid van de federale regering is totaal uit de hand gelopen. De Eerste Minister probeerde vorige week nog de toevloed aan Serviërs en Macedoniërs te verminderen, maar dat is absoluut onvoldoende. De overheid kan de massale immigratietoestroom niet langer in goede banen leiden. Er is een tekort aan opvangplaatsen. Asielzoekers verblijven in hotels op kosten van de belastingbetaler. De OCMW’s van de steden worden overspoeld met nieuwe steunaanvragen van asielzoekers en geregulariseerden. En nu krijgen asielzoekers die de federale overheid dagvaarden ook nog eens 500 euro per dag uitgekeerd.          

Wie verdient er in ons land 500 euro per dag?         
In tijden van economische crisis en van toenemende werkloosheid hebben vele Antwerpenaren het financieel moeilijk. Ondertussen krijgen asielzoekers 500 euro per dag. In tijden van crisis moet de overheid de immigratie afremmen. Na de algemene regularisatie van eind vorig jaar kent ons land daarentegen een forse stijging van het aantal asielzoekers. Met deze folder vraagt het Vlaams Belang om de immigratie te stoppen en de criteria voor gezinshereniging en huwelijksmigratie drastisch te verstrengen. Het federaal asiel- en immigratiebeleid kost de Antwerpse belastingbetaler handenvol geld. Het eigen volk is ook steeds meer het slachtoffer van de mutliculturele politiek van de federale regering. Er is een tekort aan sociale woningen, aan plaatsen in de scholen, bijkomende overlast, toenemende werkloosheid…

Anke Van dermeersch
1

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...