STEVEN VOLLEBERGH NIEUWE VOORZITTER PROVINCIERAADSFRACTIE

Na het plotse overlijden van provincieraadslid en fractievoorzitter Raf Liedts moest de 23-koppige Vlaams Belang-fractie in de Antwerpse provincieraad noodgedwongen op zoek naar een nieuwe fractievoorzitter. Tijdens een bijeenkomst van de fractie werd provincieraadslid Steven Vollebergh verkozen tot opvolger van Raf.


Steven Vollebergh is 39 jaar oud en zetelt sinds oktober 2006 in de provincieraad. Hij was tussen 1995 en 2011 eveneens fractievoorzitter in de gemeenteraad van Rumst. Sinds kort woont Steven met zijn echtgenote en twee kinderen in de Antwerpse deelgemeente Wilrijk, waar hij ook voorzitter is van de plaatselijke Vlaams Belang-afdeling. Beroepshalve is Vollebergh bedrijfsleider van een Antwerpse KMO. Binnen het Vlaams Belang is hij ook lid van het provinciale bestuur en de nationale partijraad. Daarnaast tekent hij verantwoordelijk voor de nationale partijevenementen van het Vlaams Belang, die hij sinds 1996 coördineert.


Het bestuur van de provincieraadsfractie bestaat naast Steven Vollebergh uit Guy Eggermont, die de functies van secretaris en penningmeester combineert, en  Dirk De Smedt, die aanblijft als politiek secretaris en voortaan ook het ondervoorzitterschap van de fractie waarneemt.


 


Klaas Slootmans


Nationaal persverantwoordelijke Vlaams Belang


 


 


Steven Vollebergh: 0475 46 44 48


Meer info kan u vinden op:


http://www.odis.be/pls/odis/opacuvw.toon_uvw_2?CHK=PS_48654


 


 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...