Politiek in ùw straat is even belangrijk als in de Wetstraat!

Vlaams Belang Wilrijk werkt vlot samen met Hoboken, maar helaas is de verkeersstroom tussen de twee districten niet even vlot. Vele Wilrijkenaars staan dagelijks in de file in hun district, in hun wijk en in hun eigen straat. Zo ook de bewoners van een uithoek van Wilrijk, namelijk de Groenstraat en omgeving. Geen enkele Wilrijkenaar wordt in de steek gelaten door Vlaams Belang Wilrijk en daarom bekommeren we ons in de Antwerpse gemeenteraad om deze bewoners.

Anke Van dermeersch stelde enkele vragen hieromtrent aan de bevoegde N-VA schepen Koen Kennnis. Zijn antwoord dat helaas nog geen definitieve oplossing brengt, vindt u in bijlage. We bezorgden dit aan de betrokken bewoners met dit bijgevoegd schrijven.

Als u in uw wijk problemen ondervindt mag u ons altijd contacteren!

Antwerpen, 6 oktober 2016

Verkeersproblemen Groenstraat –  Sint-Bernardsesteenweg

Geachte mevrouw/heer, Beste buurtbewoner,

Als medebuurtbewoner ervaar ik dagelijks dezelfde verkeersproblemen als u in de Groenstraat en op de Sint-Bernardsesteenweg.

De lange files in de Groenstraat en Sint-Bernardsesteenweg worden veroorzaakt door een samenloop van omstandigheden zoals onder andere de lichten aan het kruispunt die niet optimaal afgesteld zijn, het ontbreken van voorsorteerstroken in de Groenstraat enzovoort. Allemaal redenen die door het stadsbestuur met wat goede wil opgelost zouden kunnen worden.

Daarom stelde ik voor de zomer hieromtrent enkele vragen aan de bevoegde N-VA-schepen. Ik hield eraan om zijn antwoord aan u als buurtbewoner  te bezorgen en blijf  in de toekomst mijn uiterste best doen om de schepen tot actie aan te zetten.

Heeft u opmerkingen, vragen of problemen, dan mag u mij altijd contacteren via mijn persoonlijk mailadres: ankemobiel@gmail.com

Met vriendelijke groeten,

Anke Van dermeersch – Gemeenteraadslid

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...