Onze kanidaten voor 14 oktober

Vlaams Belang Wilrijk heeft voor de districtsraadsverkiezingen heel wat goede potentiële districtsraadsleden op haar kieslijst gezet.
Om te beginnen pakt Vlaams Belang Wilrijk ook deze keer uit met een vrouwelijke lijsttrekker, Anke Van dermeersch (39j.) senator.
De lijstduwer is ook weerom een bekende Wilrijkenaar, nl. voetballer Wim Walschaerts, voormalig speler bij Beerschot.

De Wilrijkse kandidatenlijst voor de districtsraad bestaat voor bijna de helft uit vrouwen, maar liefst 11 sterke dames die weten welke toekomst ze voor Wilrijk willen en daar ook dapper voor uitkomen. Vrouwen die vechten voor de toekomst van hun gezin, kinderen en kleinkinderen.
De gemiddelde leeftijd van alle kandidaten in 53 jaar, waarbij de jongste vrouw Imme Ortega y Oliva (zaakvoerster) met haar 30 lentes de jongste kandidaat districtsraadslid is. Zij is meteen ook de eerste en enige met een exotische naam op de Vlaams Belang districtsraadslijst. De jongste kerel is uittredend districtsraadslid Andy Aertgeerts die voortreffelijk werk leverde de afgelopen 6 jaar en daarom zeker een hernieuwd mandaat verdient.

Dit alles gebeurde onder de deskundige leiding van districtsfractieleider Eric Hijbrechts, die als eerste man op de lijst omdat we absoluut willen dat hij opnieuw 6 jaar zijn plaats heeft Jos Van der Put opnieuw klaar om hun degelijk werk in het belang van alle Wilrijkenaars verder te zetten.
Pam Claessens, tevens uittredend districtsraadslid, ondersteunt de Vlaams Belang lijst als valse lijsttrekster, die u dus op de tweede kolom bovenaan vindt wanneer u gaat kiezen.

Nieuwkomer en gedreven militant-campagnebeest Werner De Gres tracht met uw stem vanop de valse lijstduwersplaats in de districtsraad verkozen te geraken zodat hij alle belangenverenigingen in ons district, die hij nu reeds met verve verdedigd in zijn wijkcomité, ook kan verdedigen in de districtsraad. Onze voorzitter van Vlaams Belang Wilrijk, Steven Vollebergh (40j.) vindt u als medelijstduwer samen met Wim Walschaerts onderaan de kieslijst. Hij verdient net zoals alle overige kandidaten op de districtsraadslijst zeker uw voorkeurstem.

We hebben kandidaten uit alle geledingen van onze Wilrijkse samenleving met vele verschillende achtergronden en beroepen, zoals bewakingsagent, expediteur, verpleegster, kapster, bedienden, arbeiders of zaakvoerders. We hebben zelfs Leo Peeters, een huisman en dat is voor Wilrijk een primeur waar we trots op zijn. Variatie genoeg dus!

Aan u de keuze op 14 oktober. Kies veilig, kies één of meerdere van onze Vlaams Belangers in de districtsraad. Wij blijven luidop zeggen wat u stilletjes denkt!
 
Anke Van dermeersch – lijsttrekker

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...