Multicultureel dreigt multicrimineel te worden

De trieste oorzaak van de dubbele moord in het vredegerecht te Brussel is het falende immigratiebeleid en het lakse veiligheidsbeleid. Dit is een drama.


Brussel is het trieste voorproefje op onze toekomst in andere steden en gemeenten, zoals Antwerpen maar ook Wilrijk als we niet dringend het tij keren.


Ook Wilrijk heeft nu al z’n problemen met toenemende criminaliteit en vervreemding. Een bloemlezing uit wat er de afgelopen maanden zoals gebeurde in Wilrijk:


 


          Op een afgesloten parking van een garage aan de Boomsesteenweg werden 22 airbags gestolen uit nieuwe voertuigen die klaar stonden voor levering.


          Een serie-verkrachter randde meerdere meisjes aan op en nabij de Universiteit, campus Middelheim.


          Twee autodieven werden door buurtbewoners op heterdaad betrapt in de Frans Gaillystraat.


          Een bejaarde man werd bij een kleine aanrijding op het kruispunt van de Letterkundestraat met Ridderveld plots ook nog eens het slachtoffer van een gewapende overval toen hij uitstapte om de verzekeringspapieren in te vullen.


          En onlangs werd in de Kernenergiestraat, aan de achterzijde van de Ikea, een reconstructie van de zogeheten carwashmoord van eind vorig jaar gehouden.


 


Het roer moet dringend omgegooid worden, ook in Wilrijk !


Criminelen zijn in dit land veel te lang met fluwelen handschoenen aangepakt


Veiligheid vereist een kordate aanpak van criminaliteit en illegaliteit. Elk misdrijf in Wilrijk moet aanleiding te geven tot een strafrechtelijke reactie. Wie zich niet aan de wet houdt, moet weten dat hij absoluut niet welkom is in Wilrijk.


Alleen het Vlaams Belang pleit in deze verkiezingscampagne voor meer veiligheid en een harde aanpak, ook op het vlak van vreemdelingenbeleid.
Een verstandig Wilrijkenaar kiest bij op 13 juni voor een veilige toekomst in Wilrijk en stemt Vlaams Belang.

Anke Van dermeersch

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...