Beste bezoeker

Beste bezoeker, Van harte welkom op de webstek Vlaams Belang, afdeling Wilrijk.


Mag ik u tevens ook feliciteren, want alleen al  het feit dat u onze webstek bezoekt, betekent dat u interesse hebt voor de zaken die in Wilrijk gebeuren. En niet enkel voor de zaken die men in alle plaatselijke blaadjes kan lezen, maar ook de berichten die bewust of onbewust de pers en de media niet halen.Met de Vlaams Belang fractie in de Wilrijkse districtraad proberen we maand na maand de belangen van onze kiezers te verdedigen.


Hoewel we de grootste fractie zijn, worden we op alle vlakken doodgezwegen.Op deze wijze zou de indruk kunnen ontstaan dat onze fractie niets uitricht in de districtsraad.Niets is echter minder waar !


Op de verscheidene pagina’s van deze webstek kan u een voorstelling van de districtsfractie vinden, maar ook  onze standpunten, tussenkomsten en opmerkingen.


Bovendien bezorgen we u ook een beeld van hoe de collega’s van de andere partijen bepaalde standpunten innemen of niet innemen.


Op deze wijze hopen we u, beste lezer, een beter beeld te geven van onze werking in het district Wilrijk.


Tenslotte zijn we verkozen in de districtsraad, om u een stem te geven en dit proberen we zo goed mogelijk te doen. Soms moeten we hiervoor volledig tegen de richting  in roeien. En juist om deze redenen halen we niet altijd de pers en de media. Sommige mensen denken misschien dat men daarom beter voor de gemakkelijke weg moet kiezen en naar een  andere partij stappen.


Dit is echter niet in overeenstemming met het mandaat wat we van onze kiezers gekregen hebben en daarom zullen wij dit mandaat fier en vol overtuiging blijven  vervullen.


Wij vinden het een hele eer dat u onze webstek bezoekt en wensen u veel leesgenot.Met Vlaamse groeten,Eric Huijbrechts


Fractieleider Districtsraad Wilrijk

Eric Huijbrechts
1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...