2019 – Bedankt voor het vertrouwen!

Beste Wilrijkenaar,

Onlangs gaf u bij de districtsraadsverkiezing uw vertrouwen aan Vlaams Belang Wilrijk. We behaalden maar liefst 10,7% van de stemmen en werden zo de derde partij van Wilrijk na N-VA en Groen!. We scoorden zo goed dat we een extra districtsraadslid er bij kregen.

Wij zijn hiermee uiterst tevreden en zullen gesterkt door uw steun de toekomst van Wilrijk veilig te stellen de komende 6 jaar. Zoals u wel weet wil het Vlaams Belang dat Wilrijk een Vlaams, veilig en leefbaar district wordt en blijft. Onze 3 districtsraadsleden zullen zoals beloofd in ons verkiezingsprogramma hierover waken.

Het Vlaams Belang staat in Wilrijk klaar om hard te werken aan de veiligheid en leefbaarheid van ons Wilrijk. Vanaf dinsdag 8 januari 2019, de installatievergadering, bent u van harte welkom op alle districtsraadsvergadering van deze legislatuur tot eind 2024 in de raadszaal van het districtshuis op de Bist en dat op elke eerste donderdag van de maand om 20u. De districtsraadsvergadering is openbaar, tussenkomen in de debatten is evenwel niet toegestaan.

 

Wanneer u bekommerd bent om Wilrijk of een probleem wil melden, kan u best rechtstreeks contact opnemen met Vlaams Belang Wilrijk via onze website of via een van onze drie verkozenen die u vindt op de pagina ‘wie is wie’.

Dan rest er mij nog enkel u een zalige kerst te wensen en het allerbeste voor het nieuwe jaar. Geniet van de feesten met uw familie en vrienden.

Anke Van dermeersch.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...