5de UUILRICA quiz: veel volk en ambiance

De 5de UUilricka quiz van onze Wilrijkse afdeling, onder deskundige leiding van Jeff Oeyen en zijn jury, werd weerom een succes. 
In de volle zaal van De Nieuw Kroon, waren ook Vlaams parlementlid Wim Wienen, senator Anke Van dermeersch en onze Wilrijkse districtsraadsleden aanwezig om hun quiztalenten te testen.

Ook dit jaar waren ‘De Nostalgieke Blokkers’ van de partij om op briljante wijze te antwoorden in 10 vragenrondes op een uiteenlopend scala aan vragen over geschiedenis, mythologie, politiek, enz. Soms erg moeilijke vragen, maar altijd leuk en zeker in de bijzondere ABC-, vlaggen-, U.S. presidenten- en fotorondes. Hoewel het de 5de editie van de quiz was, lag het voor de hand, maar toch duurde het tot op het einde vooraleer het rode draad woord ‘verjaardag’ gevonden werd.

Er was voor iedere winnaar ( en zijn de VB’ers in Wilrijk dat niet allemaal? ) een mooie prijs voorzien, waarna er nog eens een tombela gehouden werd onder de aanwezigen. 

Dé overwinning en mooiste prijs ging evenwel naar ‘De Nostalgishet Blokkers’.
De parlementairen-ploeg ‘De Visputters’, met Wim Wienen en Anke Van dermeersch werd tweede, op de hielen gevolgd door de quizploeg van Wilrijks afdelingsvoorzitter Steven Vollebergh.
De wisselbeker ‘Anke Van dermeersch’ werd tot op heden nog steeds door niemand verovert.

Komt u volgend jaar eens laten zien hoe je zo’n wisselbeker moet winnen?

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...