4de UUilricka Quiz was succesvol en plezierig

Een gezellige quizavond met ontzettend veel en mooie prijzen” en “Een quiz op topniveau en toch voor iedereen leuk”, dat waren overwegend de reacties op de geslaagde quizavond van vrijdag 9 april 2010.

Een heel aantal nieuwe gezichten schreven zich in voor de 4de UUilricka quiz van onze afdeling onder deskundige leiding van Jeff Oeyen. Ook senatoren Freddy Van Gaever, Anke Van dermeersch en partijvoorzitter Bruno Valkeniers kwamen hun quiztalenten testen.

In teams met tot de verbeeldingsprekende namen als ‘De Langneuzen’, ‘De Nostalgieke Blokkers’ of ‘Route 66’ antwoordde in 10 vragenrondes op een uiteenlopend scala aan vragen over geschiedenis, aardrijkskunde, popcultuur, Wilrijk, enz. Soms moeilijke vragen, maar altijd leuk en zeker in de bijzondere ABC-, muziek- en fotorondes.

Er waren ontzettend veel en mooie prijzen voorzien voor de quiz, waarna er nog eens een tombela gehouden werd ook met als hoofdprijs een elektrische wok. Bovendien maakte iedereen met z’n deelnemersticket kans op het winnen van een overvolle fruitmand.

Ondanks hun groepsnaam, slaagden de ‘De Austria Freunden’ er niet in om als eerste het rode draad woord ‘Oostenrijk’ te vinden. De mooie prijs die hieraan verbonden was, werd binnengehaald door de groep ‘PAM’, met seniorenforum voorzitster Pam Claessens als teamleider.


De overwinning  ging evenwel naar ‘De Austria Freunden’. ‘De Nostalgieke Blokkers’ en ‘De Langneuzen’ werden respectievelijk tweede en derde.
De wisselbeker ‘Anke Van dermeersch’ werd tot op heden nog door niemand verovert.

Misschien kan u het volgend jaar eens proberen ?
Meer foto’s vindt u hier: http://www.vlaamsbelangwilrijk.be/11/fot/3/

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...